Wednesday, July 7, 2010

Lagend Budak Setan




Movie : Lagenda Budak Setan
Currently teringat pulak movie ni. I watched with Faris. He seems love this movie tho :P even at first dia macam "eee kita nak tengok cerita ni ke Shue?" haha. Yeah agak annoying, orang nak tengok romantika-romantika ni dia macam tak nak pulak :P hahha. But but but, after the movie ended up, he said " Sayang, cerita ni macam cerita kita kan? " hahaha. Tu la, lelaki ni belagak, kononnye tak tengok cerita lembap-lembap cinta-cinta ni, padahal, menjiwai lebih dari perempuan. HAHA, b, you just showed up your true colours okay, kantoi kantoi je larr. You tak payah sorok-sorok lagi dah. Tolong lah youu :P hahaha. Bie, I love you okay? heee. Muacchh !! Okay, haaa. dalam cerita tu ada part yang Farid Kamil and Lisa Surihani spending time sama-sama memang nearly exact apa yang kita orang selalu buat, tapi time FK kasi bunga kat LS, Farez cakap " haaaa cuma macam ni je B tak penah buat kat Shue lagi, nanti B buat eh ?" haha I was like.. "really...?" hmmm *wonder face lahh :D HAHA . But infact. my cheecks was tomato-ing tahu tak? hehe
Conclusion : To have the most beautiful love life together like in th movie, it most of everyone's dream :) Faris, I love You Boyfriend !
xoxo,
Shue :) *kisses & much love

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.